Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, belediye kültür merkezinde Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın katılımı ile “Mutlu Kadın, Mutlu Aile, Mutlu Toplum” adlı konferans ücretsiz olarak düzenlendi.

Konferansa, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük ve Gedizli Kadınlar katıldı.

Başkan Akçadurak;”Kadınlarımız Milli ve Manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en önemli taşıyıcısıdır. Hayatımızın her anında bizleri onurlandıran, bizleri eğiten, yetiştiren, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın hayatımızda ki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir.

Kadınlarımızın her koşulda baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygıyı görmeleri esastır. Kalkınmış ve gelişmiş bir toplum olma ideali, kadınlarımız olmadan mümkün değildir. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim’’ dedi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, “Mutlu Kadın, Mutlu Aile, Mutlu Toplum” konuları hakkında gelen katılımcılara konferans verdi.

Program sonunda Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’a Gediz Ansiklopedisi takdim etti.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :