Hizmeti Nasıl Alırım ?
SU OYUNLARI MERKEZİ AQUAPARKTA BAKIM ÇALIŞMALARI SONA ERDİ
Gediz Belediyesinin Ilıca Termal Turizm Merkezinde bulunan Su Oyunları Merkezi Aquapark geniş kapsamlı bakım, onarım çalışmaları yapılarak, 13 Ocak 2019 Pazar günü hizmete başlıyor.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçemiz turizm merkezlerinden biri olan Ilıca Kaplıcamızda bulunan su oyunları merkezi aquapark, geniş kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle bir süre hizmete kapatılmıştı. Tüm bakımları yapılmış bir tesis ile halkımıza hizmet etmek amacıyla bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirdik.

Bakım onarım çalışmaları kapsamında; Isıtma sistemleri bakımları yapılarak, soyunma ve duş kabinleri bölgesi bölümlü kapı montajı yapılarak ısınma konforu sağlandı, taban zemininde deforme olan mermerlerin yenileme çalışmaları, alttan ısıtma sistemi bakımları, su ve elektrik tesisatlarında yenileme ve bakım çalışmaları yapıldı. Havuzlar boşaltılarak gerekli temizlik yapıldı ve tekrar su ile dolduruldu. Kaydıraklara çıkılan ahşap merdivenler zımparalanarak cilaları yenilendi.  Ayrıca açılır kapanır çatı özelliği ile Türkiye’de tek olmasıyla ünlenen aqua parkımızın çatı bakımları da yapıldı.

Bölgenin en önemli su oyunları merkezi olan Aqua Park Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri erkeklere, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri bayanlara hizmet vermektedir.” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :