15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Okulu, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Ziyarete; 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Kemal Kaya, Müdür Yrd. Hasan Ulutürk ve Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Aymaz katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Engelli çocukların topluma kazandırılması yönünde yapılan eğitim ve uygulama çalışmaları hakkında bilgi aldı. Engellilerin sosyal hayatta var olmaları için yerel yönetimlere önemli işler düştüğünü, Gediz Belediyesi’nin de bu bilinçle hizmet ettiğini belirtti. Yapmış oldukları ziyaretleri için 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Kemal Kaya, Müdür Yrd. Hasan Ulutürk ve Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Aymaz’a teşekkür ediyorum.” dedi.