GEDİZ BELEDİYESİ İŞ MAKİNASI ALT YAPI ÇALIŞMALARI SIRASINDA ALEV ALARAK YANDI
Gediz Belediyesi Makina İkmal Şefliği ve Su Arıza Şefliğimiz ekiplerince, İlçemiz Umurbey Mahallesi 8 Nolu caddede yeni yerleşim yerlerine içme suyu şebekesi ek ilave hat yapımı alt yapı çalışması sırasında iş makinesinin doğalgaz borusunu patlatması sonrası alev alan iş makinası yanarak kullanılamaz hale gelmiştir.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemiz Umurbey Mahallesi 8 nolu caddede yeni yerleşim yerlerine içme suyu şebekesi ek ilave hat yapımı alt yapı çalışması sırasında iş makinesinin doğalgaz borusunu patlatması sonrası alev alan iş makinası Gediz Belediyesi İtfaiyenin tüm müdahalelerine rağmen yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Çok şükür yaşanılan elim olayda herhangi bir can kaybımız bulunmamaktadır. Çalışmaları gerçekleştiren belediye personellerimize geçmiş olsun diliyorum” açıklamasında bulundu.