Bilgi Edinme X
1 EYLÜL İMAM HATİP ORTAOKULU’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ozan Tekin, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Okul Müdürü Ozan Tekin, Öğretmenler ve Öğrenciler, eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “İmkânlarımız ölçüsünde okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da bu olanakları sağlayarak, onlara daha uygun koşullarda ve daha iyi imkânlar ile en iyi eğitimi almaları noktasında destekçi oluyoruz. 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ozan Tekin’e, Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yapmış oldukları ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :