Bilgi Edinme X
İLÇE MÜFTÜSÜ’NDEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan’a, ADRB Vaizi Feyzullah Satılmış ve Din Görevlileri eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; "Peygamber Efendimiz'in (sav) doğduğu, alemleri ve dünyamızı şereflendirdiği günün içinde yer aldığı Mevlid-i Nebi Haftası kutlu olsun. Bu vesile ile İlçe Müftümüz Nurullah Koçhan, ADRB Vaizi Feyzullah Satılmış ve Din Görevlilerimizin nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum."  dedi

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :