Bilgi Edinme X
BAŞKAN AKÇADURAK, AK PARTİ İLÇE KADIN KOLLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltıya, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Meclis Üyeleri Şule Bilgili, Sait Aydemir ve Gülşen Şener Erkan katıldı.

AK Kadınların bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalara teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, bundan sonraki süreçlerde daha hassas ve öz verili çalışmaları için temennilerde bulundu. Sohbet havasında geçen kahvaltıda ilçemizde yürütülen projeler, devam eden yatırımlar ile gelecek dönem planlamaları konuşuldu.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :