GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKÇADURAK’IN RAMAZAN AYI MESAJI ;

Ramazan ayının barış, kardeşlik duyguları içinde manevi bir iklim olduğuna dikkat çeken Başkan Akçadurak, “Bu kutlu zaman dilimi, yorulan ruhlarımızı teskin etmek, bunalan gönüllerimize inşirah vermek, özümüze ve fıtratımıza yönelerek hayatımızın iman, kulluk ve güzel ahlak çerçevesinde muhasebesini yapmak için eşsiz bir fırsattır. Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve huzur mevsimi Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Bu akşam kılacağımız teravih namazının ardından yarın tutacağımız ilk oruç ile Ramazan ayına girmiş olacağız. Ramazan ayı; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı manevi bir atmosfer ve Yüce Allah’ın bizlere lütfettiği büyük bir nimettir.

Dinimizin bizden istediği en önemli hasletlerden ve tarihten bugüne milletimizin yaşattığı güzel ahlak örneklerinden biri olan yardımlaşma ve dayanışmayı, birçok iyilik ve güzelliğin tecelli ettiği bu bereketli ayda adeta bir seferberliğe dönüştürmeliyiz. Zor süreçten geçtiğimiz bu dönemde Ramazan ayın ’da üzerimize düşen sorumlulukları, alınan tedbir ve önlemleri harfiyen yerine getirerek maske ,mesafe ve hijyen kurallarını uygulamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tekrar gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket iklimi Ramazan ayının Milletimize ve tüm insanlığa; huzur, bereket ve en önemlisi de sağlık getirmesini diliyor, Aziz milletimiz ve tüm İslâm âlemi için hayırlara vesile olması Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”Dedi.