GEDİZ VEFA SOYAL DESTEK GURUBU TÜM GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR
Gediz Belediyesi Vefa Sosyal Destek Gurubu ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Gediz Belediyesi, koronavirüsle mücadele döneminde Vefa Sosyal Destek Gurubu ,hijyen ve dezenfekte çalışmalarıyla örnek bir belediyecilik hizmeti sergiliyor.

Belediye olarak salgın döneminin ilk gününden itibaren çalışmaların hassas bir şekilde sürdüğünü belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “65 yaş üstü yalnız yaşayan, kronik hastalığı bulunan ve koronavirüs nedeniyle evinde izole olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Gurubu ekiplerimiz gece gündüz tüm gücüyle ilçe halkımız için çalışmaktadır.

Her şey halkımızın huzuru ve sağlığı için. Ben bu süreçte fedakârca görev yapan tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.