UMURBEY MAHALLESİ KİLİT PARKE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Gediz Belediyesi şehir merkezinde gerçekleştirdiği kilit parke ile yol düzenleme çalışmalarına Umurbey Mahallesi 712-713-714-715 sokaktaki çalışmaları ile sürdürüyor.

Gediz Belediyesi şehir merkezinde gerçekleştirdiği kilit parke ile yol düzenleme çalışmalarına Umurbey  Mahallesi 712-713-714-715 sokaktaki çalışmaları ile sürdürüyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak kent merkezindeki tüm cadde ve sokakların kilit parke ile düzenlenerek modern hale getirileceğini ve halkımıza yakışır şekilde hizmete sunulacağı yönündeki beyanı kapsamında çalışmalar aralıksız devam ettirilmektedir.

Bu çerçevede Umurbey Mahallesi 712-713-714-715 sokaklardaki çalışma ve düzenlenme planları yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçe merkezinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda yol düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyoruz. Bu kapsamda Umurbey Mahallesi 712-713-714-715 sokaklarda bordür uygulaması gerçekleştirilerek yol güzergahında ve kotunda düzenleme yapılmıştır. Hemen bu çalışmanın akabinde kilit parke ile yol sathında düzenleme yapılarak mahalle halkının hizmetine sunulmuştur. Çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir ve Gediz şehir merkezinde düzenleme ve modernizasyon yapılmayan cadde ve sokak kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.