BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçemize yeni atanan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mertkan Mestan’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette İlçe genelinde yapılan sağlık yatırımları ve çalışmalara ilişkin sohbet edilerek, Korona virüs salgını, vaka sayıları ve alınan tedbirler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mertkan Mestan, nazik ziyaretleri için Başkan Akçadurak’a teşekkür etti.

Başkan Akçadurak, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mertkan Mestan’a yeni görevinde başarılar dilerken, “Bugüne kadar büyük mücadelelerden alnının akıyla çıkmış olan ülkemizin ve milletimizin yine birlik, beraberlik ile dayanışma ruhuyla bu salgından da kurtulacağına olan inancım tamdır. Korona virüsle mücadelede takdire şayan bir fedakârlıkla ve sabırla görev yapan tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Allah'ın yardımı, Milletimizin desteğiyle bu süreci de güçlenerek atlatacağız." ifadelerini kullandı.