BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAHADUR’A ZİYARET
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur’u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, anlamlı ve nazik ziyaretleri için Başkan Akçadurak’a teşekkür etti.

Ziyarette tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "Korona virüs (COVİT-19) salgını tedbirleri kapsamında sevgili öğrencilerimize uzaktan eğitim veren öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü bir kez daha kutluyor, öğrencilerimiz ile yeniden yüz yüze eğitim verebilecekleri sağlıklı ve mutlu günlerin bir an önce gelmesini diliyorum” açıklamasında bulundu.