BELEDİYE İŞLEMLERİ E-DEVLET ŞİFRESİ İLE ARTIK ÇOK DAHA KOLAY
E-Devlet Şifresi İle Belediye İşlemleri Artık Çok Kolay!

E-Devlet hizmetleri ile pek çok kamu işlemini kolayca yapabilmekteyiz. Sadece tek bir E-Devlet şifresi alarak tüm hizmetlere erişmek mümkün.

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile farkındalık ortaya koyan çalışmalara imza atan Gediz Belediyesi, yeni nesil belediyecilik kapsamında e-devlet kapısı olan www.turkiye.gov.tr ve E-Devlet Mobil Uygulaması üzerinden sorgulama döneminden sonra E-Belediye’ye E-Devlet şifresi ile erişim dönemi de başladı.

Daha önceden kullanılmakta olan Gediz Belediyesi resmi web sitesi www.gediz.bel.tr adresinden e-Belediye linkinden  E-Devlet şifresi ile giriş yapılarak; Borç Sorgulama/Ödeme, Arsa M2 Değeri Sorgulama, Aşınma Payı İndirim Oranları, Bina Maliyetleri, ÇTV Tarifesi, Sicil No Öğrenme, Belge Sorgulama, Ödemeler, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Kira Sözleşmesi gibi işlemleri yapmaya devam edebileceklerdir.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak;     ”Gediz Belediyesi’nde gelişen internet teknolojisine ayak uydurarak internet uygulamalarını geliştirmiştir. İnternet uygulamalarını geliştiren kurumların internet uygulamalarına giriş yaparak o kurum hakkında bilgi alabileceğimiz gibi ayrıca o kurum ile ilgili bazı işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Gedizli hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetleri elektronik ortamda daha hızlı ve kolay ulaşabilir hale getirdik. Vatandaşlarımız Gediz Belediyesi resmi web sitesi www.gediz.bel.tr adresinden e-Belediye linkinden E-Devlet şifresi ile giriş yapılarak; Borç Sorgulama/Ödeme, Arsa M2 Değeri Sorgulama, Aşınma Payı İndirim Oranları, Bina Maliyetleri, ÇTV Tarifesi, Sicil No Öğrenme, Belge Sorgulama, Ödemeler, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi ve Kira Sözleşmesi gibi işlemleri yapmaya devam edebileceklerdir. Böylelikle tüm dünyayı etkisi alan Korona Virüs (COVİD-19) nedeni ile evlerinden çıkmayan vatandaşlarımız E-Devlet sistemi ile  Belediye ve diğer kurumlar ile ilgili  İşlemlerini gidermiş olacaktır” Açıklamasında bulundu.