GENÇ SPORCULAR’DAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Amatör Spor Kulüpleri Haftası nedeniyle, İlçemiz Amatör Spor Kulüpleri ve Genç Sporcular, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret ederek, amatör spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette; İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Keskin, Atletizm Antrenörü Yıldıray Kaya, Badminton Antrenörü Burak Açıkgöz, Spor Uzmanı Ayşe Ustalar, Kayak İl Temsilcisi Ayhan Keskin, MNA Anadolu Lisesi ve Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Sporcuları katıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Keskin, ziyaret sırasında amatör spora yaptığı katkılardan dolayı Başkan Akçadurak'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, her zaman amatör spor kulüplerinin ve sporcularının yanında olduklarını belirtti. Her insanın hayatın her kesiminde sporun içinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Akçadurak; "Özellikle gençlerimizin sporla uğraşmaları için çaba göstermeliyiz. İlçemizde amatör spor yaygınlaşarak, spora ayrılan imkânlar da artıyor" dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :