GEDİZ-SİMAV-DEMİRCİ AYRIMI YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Bayburt Grup İnşaat A.Ş. tarafından yapımı devam eden Gediz-Simav-Demirci ayrımı karayolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Yapımı devam eden Gediz-Simav-Demirci ayrımı toplam 60Km uzunluğunda BY standardındaki yolda yapım çalışmaları ikmal işi kapsamında 12.07.2017 tarihinde başlatılarak, zemin iyileştirme çalışmaları, heyelan engelleme, taş duvar imalatı çalışmaları ile Gediz-Abide-Uşak kavşağından Ilıca Termal Tatil Köyü ve Simav istikameti arası bitümlü temel BKT sıcak karışık asfalt kaplama yapılarak yol yapım çalışmaları devam etmektedir. Bölge Turizmi açısından ilçemiz için önemli bir turizm merkezi olan Ilıca Termal Tatil Köyü’nün ulaşım konusunda daha hareketli ve konforlu bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanmaktadır. Termal turizmde marka atılımlar yaparak, bir yandan yeni yatırımlar yapıyor, diğer yandan da mevcut tesislerimize nicelik ve nitelik kazandırıyoruz. Ayrıca yapımı devam eden Gediz-Simav-Demirci ayrımı karayolu çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçemize ve bölgemize ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacak olan Gediz Termal Tatil Köyü birinci etap inşaatlarının planlanan sürede devam ediyor; tamamlandığında ülke ve bölge turizminin cazibe merkezlerinden birisi olacağına inancımız sonsuzdur ”Açıklamasında bulundu.