MHP MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ’TAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili’ninde bulunduğu ziyarette; Milletvekili Erbaş’a, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk, MHP Gediz İlçe Başkanı Fatih Aydınalp, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Pekbilgin, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan ve Gökler Belediye Başkanı Yüksel Arık eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.