İLÇEMİZDE KORONAVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
​İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 ile gönderilen ülke genelinde eş zamanlı olarak Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin denetlenmesine yönelik "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla İlçemizde Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri denetimleri devam ediyor.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Sunar’ın katılımıyla yapılan denetimde; sanayi sitesi esnafları denetlendi.

Kaymakam Alkan ve Başkan Akçadurak tarafından esnaf ve vatandaşlara korona virüs salgını kapsamında alınması gereken kurallar konusunda bilinçlendirmeye yönelik güncel bilgiler aktarıldı.