İLÇEMİZE ÇOK AMAÇLI YENİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRILIYOR
Vatandaşlarımıza güzel yaşam alanları oluşturmak amacıyla, daima çalışan Gediz Belediyesi tarafından Umurbey Mahallesi 639. Sokak Fetih Camii yanı ve Muhipler Mahallesi 550. Sokak’a çok amaçlı yeni yaşam alanları kazandırılıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Çevre dostu ve sosyal belediyecilik kapsamında hedefimiz her mahalleye park, yeşil alan, spor alanı ve çok amaçlı yaşam alanları kazandırmaktır. Yeni yapılan yaşam alanları ile ilçemize ve vatandaşlarımıza sosyal bir alan oluşturmuş olmakla birlikte vatandaşlarımızın daha sağlıklı zaman geçirmeleri için yeşil bir alan kazandırmış olduk. Bu kapsamda Umurbey Mahallesi 639. Sokak Fetih Camii yanında ki alanda ise çevre düzenlemesi yapılarak mahalle sakinlerinin boş vakitlerinde hoşça vakit geçirebilecekleri yaşam alanı yeniden düzenlenerek halkımızın hizmetine sunacağız.

Muhipler Mahallesi 550. Sokakta ise basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, fitness, çocuk oyun grupları, havuz, kamelya ve yaşam alanı çalışmalarımız devam etmektedir ” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :