BAŞKAN AKÇADURAK’IN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir.

Bu vesileyle Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyor, sağlıklı bayramlar diliyorum.