GEDİZ’DE AHİLİK HAFTASI KUTLAMASI DÜZENLENDİ
2019 yılı Ahilik Kültürü Ve Mesleki Eğitim Haftası programı; Gediz Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.

Programa; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Meslek Yüksekokul Müdür Yard. Hasbiye Dizman, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Türe, Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Kahveci-Lokantacı-Berber ve Bakkal Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Ümit Kaynar, Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Okul Müdürleri, Daire Amirleri, Esnaflar, Davetliler ve Öğrenciler katıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve Ahi Evran anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Ahilik” anlayışının Türk geleneğinde birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu belirterek; “Ahilik, temelleri Selçuklu zamanında atılmış, Osmanlı zamanında kurumsallaşmış bir sivil toplum örgütüdür. Dürüstlük, dostluk, kardeşlik, cömertlik, paylaşma ve yardımlaşmayı esas alan esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere tüm halkımızın, Ahilik Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Düzenlenen konuşmaların ardından, belge dağıtım töreni düzenlenerek pilav ikramıyla program sona erdi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :