GEDİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Bahadur, Okul Yöneticileri ve Öğrenciler, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Bahadur; “Bugüne kadar her türlü yardım ve desteklerini esirgemeyen Başkan Akçadurak’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Belediye olarak yürütmekte olduğumuz hizmetlerin yanında, ilçemizde bulunan tüm resmi dairelere ve okullara imkânlar ölçüsünde yardımcı olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirterek, Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Bahadur, Okul Yöneticileri ve Öğrencilerin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :