BAŞKAN AKÇADURAK, YKS’YE GİRECEK TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek adaylara başarılar diledi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gençlerimiz yükseköğrenim aşamasına geçmek ve hayallerindeki mesleğe ulaşmak için önemli bir sınava girecekler. Bu sınav, adayların şimdiye kadar edindikleri bilgi birikimini ölçmeye yardımcı olurken onların muhakeme kabiliyetini, zaman yönetim becerilerini, dikkat ve konsantrasyonlarını da test edebilecek.

Yükseköğretim Kurumları Sınavının gençlerimizi gönüllerindeki üniversite ve meslekle buluşturması temennisiyle kendilerine sınavlarında başarılar diliyor; sınav sonucunun onlara hayat yolculuklarında güzel kapılar aralamasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.