VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU, BAYRAMDA DA YARDIMA KOŞTU
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizde evden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Ramazan Bayramında da yoğun mesai harcamaya devam ediyor.
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizde evden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Ramazan Bayramı'nda da yoğun mesai harcamaya devam ediyor.
Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Salgın süresince ve Ramazan ayında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların her türlü talep ve ihtiyaçlarını gideren Vefa Sosyal Destek Grubu, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde vatandaşlarımızın yardımına Ramazan Bayramında da koşmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirebilmesi için tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Biz vatandaşlarımız için alanda çalışmaya devam ediyoruz. Bu zor günleri yakında atlatacağız inşallah ve çok daha sağlıklı günlere kavuşacağız.” Açıklamasında bulundu.