GEDİZ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
Koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramında uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında seferber olan Gediz Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı.

Can dostları için besleme çalışması gerçekleştiren Gediz Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlara mama bırakıyor.
Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Ramazan Bayramı tatilinin yaşanacağı 23-26 Mayıs tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında tüm can dostlarımızı da ihmal etmiyoruz. Vatandaşlarımızın evinde olmasından dolayı Allah’ın bize emaneti olan can dostlarımızı da unutmadık" ifadelerini kullandı.