İLÇEMİZ PAZARCI ESNAFI’NDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK
İlçemiz Pazar yerinde bulunan esnaflarımız, koronavirüs salgını nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kurulan Gediz pazarında ihtiyaç sahipleri için “İmkânı Olan Koysun, İhtiyacı Olan Alsın” kampanyası kapsamında yardım tezgâhı kurdu.

Bu kapsamda İmkânı olan vatandaşlar yardımlarını tezgâha bırakarak, İhtiyacı olanlar, tezgâha bırakılan sebze ve meyvelerden alabiliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemiz Pazar yerinde bulunan esnaflarımız tarafından ihtiyaç sahipleri için tezgâh oluşturdu. Esnaflarımız, meyve ve sebze yardımında bulunurken, ürünleri “İmkânı Olan Koysun, İhtiyacı Olan Alsın” yazılı slogan ile tezgâha konuldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde devletimize, halkımıza ve sağlık çalışanlarımıza yapılan yardımlar çok değerli. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım. İnşallah bu zorlu süreci Millet ve Devlet olarak el birliğiyle atlatacağız. Yapılan yardım kampanyasına destek veren esnaflarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.