EMNİYET MÜDÜRÜ RAMAZAN BOZCAYÜCE, EMNİYET TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ
Gediz İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce, Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünde Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Gediz Belediyesi Başkanlık makamında sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen ziyarete, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce, Komiser Yardımcısı Anıl Geboloğlu, Polis Memurları Sevgihanım Kara, Ayhan Bayraktar, Salih Yurdakul katıldı .

İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce; “Belediye Başkanımız Muharrem Akçadurak’ı Emniyet Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünde ziyaret ettik. Belediye Başkanımız teşkilatımıza her zaman desteklerini esirgemeyerek bizlerin her daim yanında olmuşlardır, kendilerine teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Ülkemizin bekası ve milletimizin güvenliği  için canını dişine takan, büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışan, gerektiğinde şehadete gözünü dahi kırpmadan koşarak terörü bertaraf etmek için var gücüyle çarpışan Emniyet Teşkilatımızın Günü'nü kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında olan Emniyet Teşkilatı personeline sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.