GEDİZ BELEDİYESİ EVLERE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR
Gediz Belediyesi yayımlanan genelge ile corona virüsü (COVİD-19) salgınında en büyük risk grubunu oluşturan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Siz yeter ki evde kalın, sağlıkla kalın biz size geliriz ;

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak yaptığı açıklamada “Sokağa çıkma sınırlaması getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanmaya devam ediyoruz.

Sizlerden tek istirhamımız eviniz de kalmanız ;

"Gediz’in Ulu çınarları ve hafızaları olan sizlerin her daim yanınızda ve hizmetinizdeyiz. Büyüklerimiz, değerlerimizi ve kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir. Büyüklerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Sizler bizim en kıymetli hazinelerimizsiniz, tecrübe ve deneyimlerinize daha çok ihtiyacımız var. Biz sizlerin her daim yanınızdayız ve hizmetinizdeyiz. İnşallah yaşanılan bu süreci birlikte atlatacağız. Sizlerden tek istirhamımız eviniz de kalmanız.

Bu süreçte yapmanız gereken 412 32 23 - 412 70 02 - 412 44 44 - 112- 155- 156 -185 Vefa Destek Çağrı merkezlerin den birisini arayarak ihtiyaçlarınızı bildirmeniz. Siz yeter ki evde kalın, sağlıkla kalın biz size geliriz; Bu vesileyle; Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi Berat Kandil’inizi tebrik ediyor, birlik, berberlik, sağlık ve huzur dolu bir Ramazan ayına hep birlikte ulaşmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.

#Hayat Eve Sığar

#Evde Kal GEDİZ

UNUTMAYALIM….

#HİÇBİR VİRÜS ALACAĞINIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR…