2018 Şubat Ayı Meclis Kararı

Üyelerin Adı Soyadı

Hakan ARPACI, Fenni TÜRK

KARAR ÖZÜ

2018 Yılı Şubat Ayı Meclis Karar Özeti.

KARAR

G Ü N D E M

-------------------------------------------------:

1- Gediz Gençlik Merkezi Gediz Kütüphanesine Hacettepe Teknokent Teknoloji Transferi Arge

Dan.Enerji Sağlık Çevre İletişim Sanayi Ticaret A.Ş.’den 2 adet Masaüstü bilgisayar ve

Monitör,2 adet Web Kamera,1 Adet Dizüstü Bilgisayar,1 Adet Projeksiyon cihazı ,1 Adet

Projeksiyon Perdesi,1 Adet Monitör ve 1 Adet Renkli Lazer Yazıcının Şartlı Bağış olarak

alınması Konusunun görüşülüp karara bağlanması.

2-Hafriyat ve Kül Cüruf döküm sahasının belirlenmesi konusunun görüşülüp karara bağlanması.

3-Belediyemize ait Ilıca ve Muratdağı Kaplıcasındaki tesisler ile Mezbahanenin 5393 Sayılı

Belediye Kanunu’nun  18.Maddesinin (e) bendine  göre kiraya verilmesi için Belediye Başkanı

Dr.Mehmed Ali SARAOĞLU ve Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun görüşülüp

karara bağlanması.

4-İlçemizde Faaliyet Gösteren Amatör Spor Kulüplerine Maddi Yardım yapılması konusunun

görüşülüp karara Bağlanması.

GÜNDEM MADDESİ    1

---------------------------------------: Beleediyemiz Gediz Gençlik Merkezi Kütüphanesinde kullanılmak üzere Hacettepe Teknokent Teknoloji Transferi Arge Dan.Enerji Sağlık ve Çevre İletişim Sanayi Ticareti A.Ş.'den şartlı bağışlanacak olan 2 adet bilgisayar kasası ve 2 adet monitör,2 adet web mamera,1 adet dizüstü bilgisayar,1 adet projeksiyon cihazı,1 adet projeksiyon perdesi,1 adet modem,1 adet renkli lazer yazıcı yardımının şartlı bağış olarak alınması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ   2

---------------------------------------: İlçemiz Hacıbaba Mahallesi Yörük mezrası mevkiinde bulunan 101,102,103,104 ve 105 nolu parseller arasında kalan 9.225,00.m2 miktarındaki çöp depone sahası olarak kullanılan tarla vasfındaki taşınmazın Hafriyat Döküm Sahası ve Kül-Cüruf Atık Sahası olarak belirlenmesi OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ   3

---------------------------------------: Belediyemize ait Ilıca Kaplıcası,Muratdağı Kaplıcasındaki tesisler ile Mezbahanenin 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nu 18.Maddesinin (e) bendine göre 30 (Otuz)yıl kiraya verilmesi için Belediye Başkanı Dr.Mehmed Ali SARAOĞLU ve Belediye Encümenine yetki verilmesi OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDESİ   4

---------------------------------------: İlçemizde Faaliyet gösteren Spor Kulüplerine 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 14 maddesinin (b) .enoi uyarınca 2018-2019 sezonunda müsabakalara katılmış olmak ve müsabakalara tamamlamak kaydıyla  10.000.TL.nakdi yardım yapılması OYBİRLİĞİ ile kabul edildi.

Dr.Mehmed Ali SARAOĞLU      Osman YILMAZ      Rıza KÖYLÜ

Belediye Başkanı            Katip Üye         Katip Üye