BAŞKAN AKÇAKDURAK, 1-7 EYLÜL ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Gediz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Personellerle tek tek selamlaşan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Sait Aydemir eşlik etti.

Zabıtaların halkın her kesimine hitap eden önemli bir birim olduğunu dile getiren Başkan Akçadurak; “Sizlerle birlikte ilçemizdeki insanlarımızın daha huzurlu, daha sağlıklı, daha düzenli ve tertipli bir yaşam sürmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Gece-gündüz demeden özveri ile çalışan Zabıta çalışanlarımızın 1-7 Eylül Zabıta Haftasını kutluyor, bu zorlu görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.