GEDİZ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ’NDEN BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Gediz’de faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü, Gediz Gençlik Spor Kulübü, Muhipler Fatih Spor Kulübü, Dayınlar Spor Kulüpleri Başkanları Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Spora ve sporcuya her daim destek olan Gediz Belediyesi, ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerine destek olmaya devam edecektir. Gençlerimize, amatör spora gönül veren kulüplerimizle birlikte destek oluyoruz. Kulüplerimizle birlikte gençlerimize en üst seviyede hizmet etmeye gayret ediyoruz. Spor kulüplerinin sağlıklı nesiller yetişmesinde önemli bir role sahip olduğunu belirten Başkan Akçadurak, tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum." dedi.

Amatör Spor Kulüp Başkanları da Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a spor kulüplerine ve amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.