GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN, YAĞMUR SUYU KANALI YAPIMI
Gediz Belediyesi, ilçemizin kış şartlarına daha hazır bir durumda olması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Gediz Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yağış sırasında su baskını ve göllenme yaşanan bölgelerde yağmur suyu kanalı yapılarak su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Salur Mahallesi 364. 365. 376. 377. ve 378. sokaklarda yağmur suyu kanalı yapılmıştır.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak konuyla ilgili olarak; “İlçemizde altyapı çalışmalarımıza büyük önem veriyor ve eksikliklerimizi gideriyoruz. Yağmur suyu kanalları da yağış anında oluşabilecek olumsuzlukları gidermek açısından büyük önem taşıyor. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizi kış şartlarına hazır hale getirerek, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.