KÜTAHYA DPÜ SKS DAİRE BAŞKANI YUSUF ZİYA BEYDÜZ’DEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz ve beraberindekiler, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz’e, SKS Kültürel Faaliyetler Basın Birimi İbrahim İnce, DPÜ Yaşam Dergisi Editörleri Kamile Kemal ve Mustafa Berk Tanrıkulu eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz’ün yapmış olduğu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.