MURATDAĞI TERMAL TURİZM MERKEZİ’NDEKİ HAMAMLARIMIZ HİZMETE AÇILDI
Gediz Muratdağı Termal Turizm Merkezi’nde bulunan Koca Hamam ve Hacıdânâ Hamamlarının yenileme çalışmaları tamamlandı.

Germiyanoğulları döneminden günümüze kadar ayakta kalan Koca Hamam ve Hacıdânâ hamamları restorasyon çalışmaları tamamlanarak vatandaşlarımıza yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Koca Hamam ve Hacıdânâ hamamlarının restorasyon çalışmaları tamamlandı. Yenilenen hamamlarımıza sıcak su verilerek vatandaşlarımızın kullanımına açıldı.  Türkiye'de hem kayak sporu hem de termal sıcak suyun bir arada bulunduğu Muratdağı Termal Turizm Merkezi’mize yapmış olduğumuz yatırımlarla bir yandan tesislerimizi yeniliyor diğer yandan da yeni tesisler kazandırıyoruz” dedi.