TÜRKİYE YÜZYILI MUHTARLAR BULUŞMASI
AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, 6 İlçenin Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

İlçemizde düzenlenen muhtarlarla buluşma programına, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Fahri Karataş, AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Hasan Basri Mete, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ahmet Çümen, MHP Gediz İlçe Başkanı Necdet Akel ve 6 ilçeden 310 Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında birlik ve beraberliğin öneminin belirtildiği buluşmada, protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmaların ardından program sona erdi.