KÜTAHYADA, DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZ İÇİN KERMES DÜZENLENDİ
Kütahya Valiliği himayesinde geliri depremzedeler için kullanılmak üzere Kütahya Sera AVM’de kermes düzenlendi.

Kütahya Valiliği himayesinde geliri depremzedeler için kullanılmak üzere Kütahya Sera AVM’de kermes düzenlendi.
Valilik öncülüğünde, “Aşalım Engelleri Birlikte Kütahya” sloganıyla organize edilen kermeste Gediz adına stant açıldı.
Gediz Belediyesi’nin açmış olduğu standı ziyaret eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, satış sorumlusu personellere hayırlı satışlar diledi.
Yöresel ürünler, yiyecek, içecek, hediyelik eşya, el emeği ürünler Kütahya ve İlçelerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluş, belediyeler ile STK’ların ve vatandaşlarımızın desteğiyle stantlarda bulunan ürünler satışa sunuldu.
Kermeste satışı yapılarak elde edilen gelir Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeler için kullanılmak üzere AFAD’a bağışlanacak.

  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Beyaz Masa
e-Belediye
Canlı Yayın
Etkinlik Takvimi
Tümünü Gör