GEDİZ’DE KİLİT PARKE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın talimatlarıyla yol yapım çalışmaları kapsamında kilit parke döşeme ve onarım çalışmaları aralıksız devam etmektedir.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Yol yapım çalışmaları kapsamında Saygılar Mahallesi 216 ve 221. Sokak kilit parke-bordür döşenirken, Uluoymak Mahallesi Kamil Yoşumaz Caddesindeki deforme olan kilit parke taşları sökülerek yeniden yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. İlçemiz daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmek için şehir genelinde bozuk yol bırakmamak için gayret gösteriyoruz.” dedi.