İLÇEMİZ KASAP ESNAFLARI, BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

İlçemizde faaliyet gösteren kasaplar, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Zabıta Müdürü Hülya Ünal, Belediye Veteriner Hekimi İsrafil Şentürk, Gediz Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Veterinerleri Kaan Dönmez ve Osman Zekeriya Yılmaz eşlik etti.

Başkanlık makamında yapılan ziyarette, kasap esnafları İlçemize kazandırılan Modern Hayvan Pazarı ve yenilenen Mezbahane için Başkan Saraoğlu’na teşekkür ettiler.

Kasap Esnaflarıyla bir süre sohbet eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Belediye olarak her zaman sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Modern hayvan pazarını şehrimize kazandırdık. Mezbahanemiz yenilenerek daha hijyenik ve modern şartlarda kesim yapılması sağlandı.