GEDİZ KAYMAKAMI MUHAMMET ÖNDER, BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanlığı\'nın son yayınlanan kararnamesiyle Mucur Kaymakamlığından, Gediz Kaymakamlığı’na atanan Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı'nın son yayınlanan kararnamesiyle Mucur Kaymakamlığından, Gediz Kaymakamlığı’na atanan Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, ziyarette bulunan Kaymakam Önder’e Gediz’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Saraoğlu; “Kaymakamımız Muhammet Önder’in bizleri ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen görüşmemiz, Gediz için daha güzele ve daha iyiye ulaşabilmek için iki kurumun ortaklaşa çalışabilmesi çok önemlidir. Kaymakamımız Muhammet Önder’le ilçemizin ilerlemesi için birlikte çalışabileceğimizi inanıyorum. Kendisine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Saraoğlu günün anısına Kaymakam Muhammet Önder’e Gediz Belediyesinin Kültür Yayınlarından olan Gediz Ansiklopedisi’ni takdim etti.