AK PARTİ GENEL MERKEZ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYESİ HALİL ÖZKAN, BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Halil Özkan, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkan Yrd. İl Üniversiteler Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkan Yrd. İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Ali Kaya, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.