HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN GÜLDEN ÖNDER’E BAŞKAN SARAOĞLU’NDAN ANLAMLI HEDİYE

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 2017 YGS sınavında derece alarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Gedizli Hemşerimiz Gülden Önder’i tebrik ederek stethoscope hediye etti.

Başkan Saraoğlu yapmış olduğu açıklamasında, “YGS 2017 Türkiye 29.su olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Gülden Önder’i başarısından dolayı kutluyorum. Geleceğin doktor adayı Gülden Önder’e şimdiden eğitim hayatında başarılar diliyorum.” dedi.