BAŞKAN SARAOĞLU’NUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI VE 1 EYLÜL GEDİZ’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJLARI :

Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen “30 Ağustos Zaferi’nin” 95. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

Bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,

Bütün vatandaşlarımızın ve hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü 1 Eylül Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Dr.Mehmed Ali SARAOĞLU

Gediz Belediye Başkanı