BAŞKAN AKÇADURAK’IN “BERAT KANDİLİ” KUTLAMA MESAJI;
Mübarek geceler; Allah’a karşı olan görevlerimizin durumunu tespit etmek, hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde fark etmediğimiz tavır ve hareketlerimizin muhasebesini yapmak için birer fırsattır.

Berat; borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma, ceza veya sorumluluktan kurtulma anlamına gelmektedir. Bu geceler Müslümanlar için bir fırsat gecesidir. Müslümanlar olarak böylesine önemli bir günün feyz bereketinden istifade etmeliyiz.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandil’inde Yüce Mevla’dan ; gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini, bütün dünyayı kuşatan salgın hastalık karşısında bizlere inâyetini lütfeylemesini, Devletimizi, milletimizi, İslam beldelerini ve bütün insanlığı her türlü afetlerden, musibetlerden, kötülüklerden, salgın hastalıklardan muhafaza eylemesini niyaz ediyor. Bu vesileyle; Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi Berat Kandil’inizi tebrik ediyor, birlik, berberlik, sağlık ve huzur dolu bir Ramazan ayına hep birlikte ulaşmayı diliyorum” Dedi.

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı