GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN PAZAR YERİNDE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI
Korona virüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesiyle maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından İlçemizde Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri kurulan Pazar yerine Gediz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince maskesiz gelen vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak" açıklamasının ardından, ilçemiz Pazar yerinde alışverişe gelen vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza maske takma zorunluluğu getirildi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Korona virüs (COVİD-19) salgınına karşı devletimizin aldığı tedbirler doğrultusunda biz de ilçemizde tedbirlerimizi arttırdık. Yeni Korona virüs (Covid-19) salgınını önlemek için alınan tedbirler gereği Pazar yerine maskesiz gelen hemşerilerimize tıbbi maske dağıtımı gerçekleştirdik. Giriş - çıkış noktaları düzenlenerek sosyal mesafe konusunda düzenlemeler yapıldı.  Hemşerilerimizden ricamız; kişisel korunma önlemlerine dikkat etmeleri ve sosyal mesafe kurallarına uymalarıdır. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım. İnşallah bu zorlu süreci Millet ve Devlet olarak el birliğiyle atlatacağız” açıklamasında bulundu.

#Hayat Eve Sığar

#Evde Kal GEDİZ